Przypomnienia o porzuconych koszykach zachęcają kupujących, którzy zostawili produkty w koszyku i nie złożyli zamówienia.
Włącz przypomnienia

Otwórz Ustawienia projektu → kartę Sklep internetowy. Włącz Przypomnienie o porzuconym koszyku i ustaw czas wysyłki.
Śledź w panelu

Przegląd sklepu pokazuje Porzucone koszyki z czasem bezczynności. Na tej liście zobaczysz koszyki, które mogą dostać przypomnienie.